Графічний планшет Hanvon Wireless WL0604M

Ви економите: 2085 грн.
В наявності
Додати до переліку побажань

Графічний планшет Hanvon Wireless WL0604M оснащений допоміжними інструментами Office для розпізнавання рукописного тексту, рукописних підписів, анотацій, рукописного введення електронної пошти та презентацій.  Adobe Illustrator, Adobe Fireworks, Macromedia Flash тощо.

Наші переваги

Гарантія на всі товариГарантія на всі товари, які куплені в нашому інтернет магазині

Сповіщення по SMSВи отримуєте SMS сповіщення про кожен крок вашого замовлення

Повернення та обмін - без проблемВи можете повернути придбані товари протягом 14 днів. Товар має бути у нормальному стані та мати всі заводські упаковки.">Повернення та обмін - без проблем!

Краща цінаМи пишаємось нашими цінами, їх кожен день перевіряють сотні кліентів, які обирають наш інтернет - магазин!

Доставка по Києву
Час доставки і тарифи:
Описание Графічний планшет Hanvon Wireless WL0604M

Графічний планшет Hanvon Wireless WL0604M має підвищену чутливість до тиску, філігранну точність з високою роздільною здатністю і при цьому вирізняється ергономічним дизайном. Планшет працює з основними програмами для редагування графіки, підтримує Vista, сумісний з ПК і Mac, дозволяє плавно малювати. та проста у використанні. Більше не потрібно витрачати час на клопіт з батареями або проводами.

Технологія підвищеної чутливості

Завдяки чудовій чутливості до тиску, перо для малювання може відчувати найменше натискання руки. Працюйте легко та комфортно, як при традиційному живописі чи малюванні, та створюйте ефекти, подібні до пензля. Плавне малювання та висока швидкість звіту.

PenWrite

PenWrite розпізнає почерк користувача і перетворює його на текст у MS Word, Excel, Power Point або будь-якому текстовому редакторі. Поки відображається інтерфейс введення тексту, почерк користувача може бути розпізнаний. португальська (Португалія та Бразилія), китайська, японська та корейська.

PenSign

Користувач може використовувати PenSign, щоб залишити підпис у документах Microsoft Office, і він буде виглядати так само, як на папері.

PenMail

PenMail надає функцію рукописного введення для Outlook Express або Window Mail. Надсилайте рукописні повідомлення без зайвих зусиль.

PenMark

PenMark дозволяє робити позначки в будь-якому місці на екрані комп'ютера або на зображеннях; будь-які коментарі, позначки, анотації можуть бути збережені.

Характеристики Графічний планшет Hanvon Wireless WL0604M

Бренды
:
Hanvon
Основные
Подключение:
беспроводной
Тип ввода:
перьевой
Формат листа:
A6
Рабочая поверхность: