Электромясорубка Bosch MFW68660

Вы экономите: 1740 грн.
В избранное Задать вопрос
Наши преимущества

Гарантия на все товарыГарантия на все купленные товары в нашем интернет магазине

Оповещение по SMSВы получаете SMS сообщения о каждой стадии вашего заказа.

Возврат и обмен - без проблемВы можете вернуть купленные товары в течение 14 дней. Товар должен быть в нормальном состоянии и иметь все заводские упаковки.">Возврат и обмен - без проблем!

Лучшая ценаМы гордимся нашими ценами, их каждый день проверяют сотни клиентов, которые отдают выбор нашему интернет - магазину!

Доставка по Киеву
Стоимость и сроки доставки:
Киев
Описание Электромясорубка Bosch MFW68660

Практичний та стильний дизайн м'ясорубки Bosch MFW68660

Корпус моделі MFW68660 виконаний із міцного металу, у подвійному відтінку – чорному та кольору нержавіючої сталі. Її габарити такі:

• висота – 25,4 см;
  • ширина – 19,9 см;
  • глибина – 29,5 см;
  • вага – 2,7 кг.

З огляду на компактні габарити пристрою його можна експлуатувати там, де вам зручно, і не виділять окреме місце на столі для стаціонарної установки. Користувалися приладом, помили, зібрали і назад на місце, наприклад, у кухонну тумбочку. Для зручного перенесення Bosch MFW68660 ProPower у конструкції передбачена ручка. Кабель для підключення до джерела живлення захований у корпусі, що також впливає на комфорт експлуатації та зберігання приладу.

• максимальна потужність – 2200 Вт, що забезпечує швидку роботу пристрою, є одним з основних критеріїв при виборі;
  • діаметр вхідного отвору – 8 см, шматки м'яса, овочів та фруктів не повинні перевищувати цей розмір;
  • функція "реверс" - або зворотне прокручування шнека. Вона виключає такий неприємний момент, як уповільнення роботи апарату через намотування на ніж жил чи волокон м'яса. Реверс повертає назад до завантажувального отвору шматки м'яса, що застрягли, які можна або видалити, або заново переробити;
  • продуктивність – 4,3 кг/хв, відмінна швидкість роботи, вона можлива завдяки потужному двигуну ProPower.

Для швидкої роботи важливо, щоб ніж був максимально гострим. У німецькій м'ясорубці використаний ніж із нержавіючої сталі. Стійкість конструкції під час перемелювання м'яса та інших продуктів забезпечують гумові ніжки. Від перезавантаження пристрій захищає спеціальна муфта-запобіжник.

Великий лоток для великого завантаження

Конструкція кухонного пристрою добре продумана, тому лоток у ній більших розмірів. На ньому можна розмістити багато продуктів, які потім подаються у вхідний отвір за допомогою спеціального штовхача.

Збільшений комплект додаткових аксесуарів

У комплекті до м'ясорубки Bosch MFW68660, ціна якої у нашому інтернет-магазині може бути поділена на кілька платежів, йдуть 6 додаткових насадок. З таким приладом ви зможете набивати ковбаски, готувати кеббе, шаткувати та подрібнювати овочі, натирати картопля, сир, горіхи. Три диски з різними діаметрами отворів дозволяють перемелювати курятину, свинину, яловичину, навіть рибу на фарш, робити суп-пюре. А шнековий соковитискач у два рахунки перетворить свіжі фрукти на ароматні вітамінні соки.

Характеристики Электромясорубка Bosch MFW68660

Моделирующая насадка для фарша
Найти похожие

Вопросы о Электромясорубка Bosch MFW68660

Будьте первым, кто поделился своим мнением!

Возможно, вас это заинтересует
  • Похожие товары
Y124579
+